Wilt u bouwgrond of projectgrond verkopen in Zoersel?

Heeft u bouwgrond of projectgrond te koop in Zoersel? Mooi! Dan bestaat er de mogelijkheid om hier eeen mooie meerwaarde op te realiseren. Echter, bouwgrond verkopen of projectgrond verkopen, het is niet iets waar u dagelijks mee bezig bent en er zijn wel een aantal valkuilen om rekening mee te houden.

Waardebouwgrond.be is ontstaan uit een passie voor vastgoed, gecombineerd met het feit dat er niemand leek te zijn om grondeigenaren op een goede en efficiënte manier te begeleiden naar de verkoop van een stuk bouwgrond.

Wat wij je kunnen bieden bij de verkoop van je grond in Zoersel:

Omdat je veelal uitkomt tegen gesofisticeerde tegenpartijen zoals projectontwikkelaars, vastgoedinvesteerders, gemeenten, architecten en advocaten die iedere dag met dat soort zaken bezig zijn, kan het van groot belang zijn om iemand aan je zijde te hebben met kennis van zaken, die jouw belangen behartigt.

Lars Nys

Uw ervaringsdeskundige in Zoersel:

Lars Nys

Reeds jaren actief in het vastgoed in België en Verenigde Staten en steeds op zoek naar de beste manieren om zoveel mogelijk mensen verder te helpen in deze complexe materie, te meer op vlak van bouwgrond verkopen of projectgrond verkopen. De meeste mensen bouwen logischerwijs zeer weinig ervaring op met vastgoedtransacties in hun leven, meestal maar 1 of 2 keer.

Om die reden kies ik ervoor om mijn kennis en expertise te delen en mijn netwerk in te zetten om de grootste impact te hebben voor het grootste aantal mensen.

Hoewel waardebouwgrond.be momenteel nog maar uit 1 iemand bestaat, is het zeker geen one-manshow. Er zit een uitgebreid netwerk van professionals achter, zoals architecten, advocaten gespecialiseerd in administratief recht, fiscalisten, etc… die allemaal over de nodige kennis en know-how beschikken op het vlak van vastgoed en projectontwikkeling.

Het is dankzij dit netwerk dat projecten succesvol gerealiseerd kunnen worden.

Heeft u een vraag?
Bel naar: +32 492 480 390

Een vrijblijvende afspraak bij uw thuis in Zoersel

Stap 1. We maken een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en om u uitvoerig te informeren over hoe alles in zijn werk gaat.

Wij lichten de verschillende mogelijkheden van een samenwerking graag aan u toe. Onze aanpak zal afhangen van uw persoonlijke situatie.

De grond zo snel mogelijk verkopen of juist zelf de eerste stappen ondernemen richting ontwikkeling om zo het maximum er uit te halen? Bij ons is alles mogelijk.

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur zal onze aanpak verschillen, maar de essentie zal steeds dezelfde blijven: ons positioneren als een partner voor u als grondeigenaar, iemand die het loopwerk uitvoert en de juiste partijen aan tafel brengt om uw noden te beantwoorden.

Doordat wij voor u, als onze klant, aan de slag gaan en via onze samenwerking onze doelen aligneren, kan u ervan op aan dat wij steeds handelen in uw belang.

Stap 2. Na analyse van de grond op basis van locatie, stedenbouwkundige bestemming, ontwikkelingsmogelijkheden, voorkooprechten, infrastructuur, erfgoed en omgeving, maken we een realistisch prijsvoorstel met behulp van interne architectuurplannen en een nauwkeurige marktstudie.

Stap 3. Dit voorstel wordt vervolgens beoordeeld door de gemeente en aangeboden aan de grondeigenaar.

Onze rol: Wij begeleiden u in dit hele traject en fungeren als tussenpersoon om uw belangen te verdedigen bij gemeenten, architecten en projectontwikkelaars.

Heeft u een vraag?
Bel naar: +32 492 480 390

Voordelen van verkoop via onze diensten in regio Zoersel:

Door uw projectgrond te verkopen via onze diensten, kunt u profiteren van een aantal unieke voordelen:

 Deskundige waardebepaling: Onze ervaren vastgoedprofessionals zorgen ervoor dat u een realistische waardebepaling krijgt van uw grond, zodat u de juiste prijs kunt realiseren.

 Geoptimaliseerde verkoopstrategie: Onze experts staan klaar om u te helpen bij het bepalen van de meest geschikte verkoopstrategie, of u nu op zoek bent naar een snelle verkoop of een meer geleidelijke aanpak.

 Uitgebreid netwerk van kopers: Ons netwerk van vastgoedinvesteerders en -ontwikkelaars stelt ons in staat om snel potentiële kopers voor uw grond te identificeren en aan te trekken.

 Efficiënte onderhandelingen: Onze ervaren onderhandelaars leiden de onderhandelingen namens u, waardoor u tijd en moeite bespaart en u zich niets hoeft aan te trekken.

 Maximale waarde realiseren: Onze focus op resultaten en onze jarenlange ervaring in de vastgoedsector stellen ons in staat om u het maximale uit uw verkoop te halen.

Wat zijn de valkuilen bij de verkoop van projectgrond in Zoersel?

Bij het verkopen van projectgronden zijn er een aantal valkuilen waar u op moet letten:

Verkeerde waardebepaling: Een verkeerde waardebepaling van uw grond kan leiden tot verlies van waarde of een vertraging in de verkoop.

Verkeerde inschatting mogelijkheden: De waarde van uw grond is sterk afhankelijk van wat er maximaal op gebouwd kan worden. Hiervan een verkeerde inschatting maken, leidt automatisch tot een verkeerde waardebepaling en dus het verlies van waarde of de vertraging in de verkoop.

Onjuiste verkoopstrategie: Het kiezen van de verkeerde verkoopstrategie kan resulteren in een lagere opbrengst of een vertraging in de verkoop.

Beperkte bereikbaarheid van kopers: Het ontbreken van toegang tot een groot netwerk van kopers kan resulteren in lagere verkoopsprijzen of vertragingen in de verkoop.

Slechte onderhandelingen: Onervaren onderhandelaars kunnen leiden tot verlies van waarde tijdens de onderhandelingen.

Onvoldoende kennis van de vastgoedmarkt: Onvoldoende kennis van de vastgoedmarkt kan leiden tot een verkeerde beoordeling van de waarde van uw grond en een verkeerde verkoopstrategie.”

Door onze jarenlange ervaring en expertise in de vastgoedsector kunnen wij deze valkuilen voor u vermijden en ervoor zorgen dat u het maximale uit uw verkoop haalt.

Deskundige waardebepaling
Uitgebreid netwerk van kopers
Maximale waarde realiseren