Wie zijn we?

Waardebouwgrond.be is ontstaan uit een passie voor vastgoed, gecombineerd met het feit dat er niemand leek te zijn om grondeigenaren op een goede en efficiënte manier te begeleiden naar de verkoop van een stuk bouwgrond.

Omdat je veelal uitkomt tegen gesofisticeerde tegenpartijen zoals projectontwikkelaars en vastgoedinvesteerders, die iedere dag met dat soort zaken bezig zijn, kan het van groot belang zijn om iemand aan je zijde te hebben met kennis van zaken, die jouw belangen behartigt.

Lars Nys

Ervaringsdeskundige:

Lars Nys

Reeds jaren actief in het vastgoed in binnen- en buitenland en steeds op zoek naar de beste manieren om zoveel mogelijk mensen verder te helpen in deze complexe materie. De meeste mensen bouwen logischerwijs zeer weinig ervaring op met vastgoedtransacties in hun leven, meestal maar 1 of 2 keer.

Om die reden kies ik ervoor om mijn kennis en expertise te delen en mijn netwerk in te zetten om de grootste impact te hebben voor het grootste aantal mensen.

Hoewel waardebouwgrond.be momenteel nog maar uit 1 iemand bestaat, is het zeker geen one-manshow. Er zit een uitgebreid netwerk van professionals achter, zoals architecten, advocaten gespecialiseerd in administratief recht, fiscalisten, etc… die allemaal over de nodige kennis en know-how beschikken op het vlak van vastgoed en projectontwikkeling.

Het is dankzij dit netwerk dat projecten succesvol gerealiseerd kunnen worden.

Heeft u een vraag?
Bel naar: +32 492 480 390

Deskundige waardebepaling
Uitgebreid netwerk van kopers
Maximale waarde realiseren