Projectontwikkelaar wil mijn huis kopen, wat nu?

Projectontwikkelaar wil mijn huis kopen, wat nu? Indien een projectontwikkelaar uw woning wilt aankopen, wilt dat meestal zeggen dat er ontwikkelingsmogelijkheden zijn voor uw perceel, of dat de projectontwikkelaar in kwestie in de directe omgeving van uw woning al enkele grondaandelen heeft gekocht en probeert uw woning aan te schaffen om het project te realiseren.

Projectontwikkelaar wil mijn huis kopen, wat nu?

De plannen van de projectontwikkelaar

Alvorens u aan tafel gaat om te onderhandelen met de projectontwikkelaar, is het belangrijk om te weten wat de plannen zijn van de projectontwikkelaar en hoe essentieel uw woning is in de realisatie van het project. Weet dat uw belangen en die van de projectontwikkelaar lijnrecht tegenover elkaar staan.

U wilt uiteraard het maximum ontvangen voor uw woning en hoe minder de projectontwikkelaar moet geven voor uw woning, hoe winstgevender zijn project wordt. Tegelijkertijd is het zo dat projectontwikkelaars iedere dag actief zijn in deze sector en dus heel goed weten hoe grondeigenaars te overtuigen om bouwgrond of woningen te verkopen zodat zij de projecten kunnen realiseren.

Heeft u een vraag?
Bel naar: +32 492 480 390

Laat u bijstaan door een professionele partij

Om die reden kan het een meerwaarde zijn om u te laten bijstaan door een professionele partij met kennis van zaken, die ook ervaring heeft met projectontwikkeling en onderhandeling van verkooptransacties en die uitsluitend voor uw belangen aan het werk zal gaan.

Omdat wij reeds veel ervaring hebben opgebouwd met dit soort transacties, kan onze hulp essentieel zijn om het maximum er uit te halen. Met bevraging bij de gemeente en ons uitgebreid netwerk, buurtonderzoek en bestudering van de stedenbouwkundige verordeningen, kunnen wij zeer snel uitzoeken wat de plannen van de projectontwikkelaar zijn en hoe essentieel uw woning in deze plannen is. Deze kennis versterkt onze onderhandelingspositie in de gesprekken met de projectontwikkelaar.

Indien een projectontwikkelaar interesse heeft in uw woning en u nood heeft aan begeleiding op maat en onderhandeling in uw naam, contacteer ons vandaag voor een vrijblijvend gesprek.

Projectontwikkelaar wil mijn huis kopen, wat nu?
Deskundige waardebepaling
Uitgebreid netwerk van kopers
Maximale waarde realiseren