Grond verkopen aan projectontwikkelaar of bouwfirma

Grond verkopen aan projectontwikkelaar of bouwfirma? Als eigenaar van (project)grond kan het overweldigend zijn om te beslissen hoe je je grond wilt verkopen.

Er zijn veel opties, zoals het verkopen aan een particulier, een projectontwikkelaar of een bouwpromotor. Terwijl elke optie zijn eigen voordelen heeft, kan het verkopen aan een projectontwikkelaar of bouwpromotor een aantrekkelijke keuze zijn voor grondeigenaren die hun grond snel en efficiënt willen verkopen.

De voordelen van projectgrond verkopen

Eén van de grootste voordelen van het verkopen aan een projectontwikkelaar of bouwpromotor is dat deze partijen vaak in staat zijn om een groter bedrag te bieden voor de grond dan particulieren. Projectontwikkelaars en bouwpromotoren zijn steeds op zoek naar grote stukken grond om te ontwikkelen en zijn daarom bereid om meer te betalen voor de grond dan een particulier.

Grond verkopen aan projectontwikkelaar of bouwfirma

De maximale verkoopprijs voor projectgrond

Daarnaast zijn ontwikkelaars en promotoren vaak in staat om snel een deal te sluiten. Zij zijn professioneel en efficiënt in het afhandelen van verkooptransacties en hebben de financiële middelen vaak al klaar staan, waardoor u uw grond sneller kunt verkopen dan wanneer u verkoopt aan een particulier.

Echter, het verkopen van uw grond aan een projectontwikkelaar of bouwpromotor brengt een extra uitdaging om de maximale verkoopprijs eruit te halen. Ontwikkelaars en promotoren zijn vooral geïnteresseerd in het maximaliseren van hun winst en het minimaliseren van hun risico, waardoor ze uw grond zo goedkoop mogelijk willen aankopen en hierbij zelf liefst het minste risico willen dragen.

Heeft u een vraag?
Bel naar: +32 492 480 390

Experts in de verkoop van gronden

Als u besluit om uw grond te verkopen, is het dus belangrijk om een betrouwbare en ervaren bemiddelaar te hebben die u kan helpen bij het vinden van de juiste koper en het afhandelen van de verkoop. Een professionele partner met ervaring in het vastgoed en ontwikkeling, die in uw belang gaat onderhandelen over de prijs, de deal sluiten en de verkoop afhandelen.

Als uw bouwgrond te koop is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn experts in de verkoop van gronden voor projectontwikkeling kunnen u helpen bij het vinden van de juiste koper voor uw grond en het afhandelen van de verkoop. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte verkoop, waarbij uw belangen maximaal behartigt worden, zodat u zich er zelf helemaal niets van hoeft aan te trekken.

Grond verkopen aan projectontwikkelaar of bouwfirma
Deskundige waardebepaling
Uitgebreid netwerk van kopers
Maximale waarde realiseren